Ο ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ

Το κτίριο απαρτίζεται από τρεις ορόφους

Στο ισόγειο υπάρχει διαμορφωμένος χώρος για τις οικογενειακές συγκεντρώσεις, όπως και για τη διεξαγωγή χειροτεχνίας, κουκλοθέατρου και πάρτι!

Η ψυχαγωγία των παιδιών περνάει μέσα από ειδικευμένες παιδαγωγούς μιας και όλο το προσωπικό είναι καταρτισμένο με πανεπιστημιακή εκπαίδευση για να μπορεί να ελιχθεί και να προσφέρει εκτός από απλή επιτήρηση, τη σημασία του δημιουργικού παιχνιδιού στο κάθε παιδί χωριστά.

Στην κεντρική είσοδο υπάρχει η επιλογή ανάμεσα στο χώρο για καφέ και στη βεράντα.

Στον όροφο υπάρχει χώρος για καφέ με πανοραμική θέα της πόλης που προσφέρει πολυτέλεια και ηρεμία καθώς επίσης και πρόσβαση στο internet σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο internet cafe.

Οι εμψυχώτριες αναλαμβάνουν καθημερινά, μέσα από ερεθίσματα θεατρικού παιχνιδιού, μουσικοκινητικών δραστηριοτήτων, κατασκευών, δραματοποίησης παραμυθιού, κουκλοθέατρου, ομαδικού και παραδοσιακού παιχνιδιού να δώσουν μια νότα ξεγνοιασιάς και ψυχαγωγίας σε όλους τους μικρούς μας φίλους

Στον εξωτερικό φυλασσόμενο περιμετρικό χώρο, υπάρχει παιδική χαρά με δύο τσουλήθρες και γήπεδο 3×3 για μπάσκετ και ποδόσφαιρο.
Στην αίθουσα “πάρτι” υπάρχει ξεχωριστός παιδότοπος με στίβο από παιχνίδια καθώς και Zeppelin. Ο χώρος των δημιουργικών δραστηριοτήτων προσφέρει στους μικρούς μας φίλους μοναδικές στιγμές.